keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Emma, Hertta ja Pepe

Ell Iris Rastas tarkasti ja sirutti pennut, Emma oli ihan hiljaa, Hertta päästi pienen äänen ja Pepe huusi ja lujaa=) Että silleen, ihan kuten arvelinkin!

Pian ne lähtee, Puuma-pönöt koteihinsa ja me Nupun kanssa koetetaan jatkaa arkea ilman klo 3:n aamuherätyksiä, revittyjä sanomalehtiä lattialla ja pieniä reikiä varpaissa! Ehkä se onnistuu...ajan kanssa=)
Oikeesti tulee kyllä pönöjä ikävä, vaikkei noita muita asioita tulekaan..... Kun niitä on vain kolme, niin tuntuu että ne on tulleet läheisimmäksi kuin isompi pentue.
EMMA, maailman ystävällisin pentu joka tuijottaa silmiin viisaan näköisenä. Emmalla kestää hetken ennenkuin pääsee vauhtiin mutta sitten lähteekin ihan sadalla. Odottaa vuoroaan hiljaa!
HERTTA, nomen est omen tai sitten ei=)Puree lujaa eikä päästä irti! Todella herttaisen näköinen ja luulen että aika moni menee siihen halpaan......Iloinen ja reipas tytteli!
PEPE, äänekäs ja "kaikkitännemulleheti" pentu=) Ihana ryhdikäs poika joka on todella rohkea ja reipas, harrastuskoirana aivan kymppi.Siinä kun tytöt vähän vetäytyvät jännittävästä tilanteesta, Pepe menee uteliaana katsomaan.Valloittava pentu ja juuri sellainen jonka olis voinut jättää kotiin.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti